3.50

Primus Haacht

5,2 Vol. %

Bij iedere slok laat hij zijn karaktervolle smaak op je los. Hij leeft vanuit een eigen visie en blijft trouw aan zichzelf.

4.75

Texels "Skiller" wit

5 Vol. %

Skiller Wit is vernoemd naar het vissersdorp Oudeschild, de plaats waar onze brouwerij is gevestigd. Texels Skiller Wit fris, kruidig en stralend als het eiland zelf.

5,50

ManeBlusser blond

5.8 Vol. %

Brouwerij Het Anker besloot voor de Mechelaars een vlot drinkbaar stadsbier te brouwen, dat toch voldoende pit in zich heeft om met volle teugen van te genieten. Er werd gekozen voor de Maneblusser: een blond bier van 5,8% alc. vol.

5

Brouwerij 'T IJ Calypso

4 Vol. %

Deze Calypso Session IPA is een fris bier met een sterke persoonlijkheid en een zachte kant. Weinig alcohol (4%) en toch lekker veel smaak. Die is vooral afkomstig van de hop. Citra en Galaxy zorgen naast een fruitig karakter ook voor een uitstekende doordrinkbaarheid. Lekker lichtalcoholisch maar toch pittig. Om extra vaak van te genieten.

5.5

Duvel 666

6,66 vol. %

Op het oog heeft Duvel 6.66% een hoop weg van onze klassieke Duvel. Tijdens het schenken zie je bovenop het goud gekleurde bier de geweldige volle en herkenbare schuimkraag opkomen.