Over ons

Café Sjiek

Over ons

Een nieuwe fase van Sjiek

Hallo, wij zijn Luc en Thomas van Café Sjiek, een gezellig eetcafé in hartje Schiedam. Onze liefde voor goed eten en drinken begon hier, in deze levendige stad. Samen met ons team staan wij paraat om je favoriete drankjes en gerechten bij jullie op tafel neer te zetten. We helpen je graag met het uitproberen en ontdekken van nieuwe smaken.

Bij Café Sjiek draait het allemaal om lekker eten, goede drankjes en een relaxte sfeer. We serveren een mix van klasjieke gerechten en nieuwe smaken, allemaal met verse ingrediënten en een vleugje Schiedamse flair.

Of je nu langskomt voor een biertje na het werk, een diner met vrienden of een snelle hap, hier is iedereen altijd welkom. Dus, kom langs, neem plaats en geniet met ons mee. Tot snel bij Café Sjiek!

Gezelligheid

Staat voorop

Na 22 jaar Sjiek was het tijd voor wat vernieuwing in Schiedam, een plek waar gezellige mensen weer samen kunnen komen onder het genot van bier, wijn en andere dranken. Een plek waar ruimte is voor fijne gesprekken en de sterkste verhalen, waar serieuze deals worden gesloten, maar ook waar in het weekend weer gedanst en soms zelfs in de lampen gehangen kan worden.

Dit is de plek waar je iedereen over wil vertellen, omdat je een onwijs leuke avond hebt gehad. Sjiek is weer terug naar de ouderwetse gezelligheid die ons de naam heeft gegeven waar we groot mee zijn geworden.

Heerlijk

Genieten

Wij zullen ervoor zorgen dat elke bezoek een ervaring is om te koesteren. Het enige wat jij zelf hoeft te doen is heerlijk genieten, of je nu komt voor onze speciaal bieren, bitterballen of kruidenboter, elke element is bedoeld om bij te dragen aan jouw genot. Onze keuken opent om 17 uur kunne  met veel vreugde vertellen dat we een menu aanbieden dat zowel de ouderwetse "klasjieke" favoriete als spannende nieuwe creaties bevat, zoals "Padrón pepers", wat zijn dat eigenlijk?!

Hoe dan ook, wij verwelkomen je graag hier in Schiedam zodat je het zelf kan ervaren. Café Sjiek, met niet teveel verandering maar wel genoeg vernieuwing!

Online

Reserveren

Reserveren kan via de widget rechtsonder in je scherm.

Voor reserveringen voor meer dan 10 personen en al je andere vragen zijn wij ook beschikbaar op 010 473 04 76 of stuur een mailtje naar reservering@sjiek.info en dan helpen we je graag verder.