3.25

Brand Pils

5,0 Vol. %

Champagne uit Wijlre! Brand Premium Pilsener wordt gebrouwen met meer hop. Dat geeft onze pilsener zijn unieke, krachtige smaak.

4.75

' t ij Ijwit

6,5 Vol. %

Een stevig Amsterdams witbier dat gevaarlijk lekker doordrinkt. Licht troebel, mooi goud van kleur en met een mooie, zachte schuimkraag. Zoals ieder witbier gebrouwen met een deel tarwemout, waar het bier zijn naam aan ontleent (“wit” is oud Nederlands woord voor tarwe).

5.75

Jopen mooie Nel IPA

6,5 Vol. %

IPA werd in de tijd van lange zeereizen extra zwaar gebrouwen en extra gehopt zodat het in de koloniën gedronken kon worden. Door de Amerikaanse Craft Beer Revolution is de IPA teruggekeerd in Europa. Oh, hello there! Een grote golf aan hoppige fruitigheid. Onze oh zo Mooie Nel sluit af met een flink bittere kick. Niet normaal lekker.

5.50

Brand Winterbock

7,5 Vol. %

De exclusief geselecteerde mouten geven Brand Winterbock zijn rijke aroma en robijnrode kleur. De zoetkruidige, verwarmende smaak, maakt Brand Winterbock onweerstaanbaar tijdens de donkere wintermaanden. Dat heeft de Brand Winterbock dit jaar extra bewezen door de eerste plek te behalen bij de Brussels Beer Challenge 2021. Ideaal voor als het buiten koud is, de haard mag branden en Brand Winterbock dat laatste beetje extra warmte brengt.

5.50

Texels Goudkoppe

6.0 vol. %

Texels Goudkoppe is een puur, ongefilterd, hoppig blond speciaalbier. De zacht bittere afdronk en stralende gouden kleur doen je meteen denken aan de zon die opkomt boven de Waddenzee. In Texels Goudkoppe proef je het eiland helemaal!