3.25

Primus Haacht

5,2 Vol. %

Bij iedere slok laat hij zijn karaktervolle smaak op je los. Hij leeft vanuit een eigen visie en blijft trouw aan zichzelf.

4.75

' t IJ Wit

6,5 Vol. %

Een stevig Amsterdams witbier dat gevaarlijk lekker doordrinkt. Licht troebel, mooi goud van kleur en met een mooie, zachte schuimkraag. Zoals ieder witbier gebrouwen met een deel tarwemout, waar het bier zijn naam aan ontleent (“wit” is oud Nederlands woord voor tarwe).

5,50

Super 8 Flandrien

6,4 Vol. %

Een kopman zonder een sterke ploeg achter zich pakt geen enkele prijs. Daarom is deze omringd met kruidige knechten zoals eik, vanille, koriander en verschillende soorten hop waaronder Saazhop, Belgische hop, kruidige en bloemige hop. Straffe smaakmakers die elke bierliefhebber moeiteloos over de streep trekken. SUPER 8 Flandrien is een karaktervol blond bier. Met zijn 6,4% alcoholgehalte is de nieuwe kopman van het SUPER 8 gamma een vlotte dorstlesser voor de echte winnaars.

5.50

Stadshaven brouwerij Fearless IPA

4.5 Vol. %

Een traditionele Engelse IPA om aan de wal te drinken. Met een volle, moutige smaak waar je volmondig ‘ja’ tegen zegt. Proef de perfectie van z’n licht hoppige aroma en bittere bite. Heb je dit bier in ’t vizier? Roei dan naar ons cafe en bestel dit smaakvolle zeemansbier.

5.75

Maredsous Tripel

10 vol. %

Gebrouwen met veel liefde door onze Zuider-buren. Om de hoek van Dinant word Maredsous gebrouwen. Amberkleurig met een rijke witte schuimkraag.